www.ellipseklinikken.se

Plastikkirurgi och behandlingar för vanprydande hudförändringar

En blogg om hudvård och annan vård

Här kommer det flitigt skrivas om olika tips och knep om hudvård. Givetvis kommer det kommer massa olika produkter testas och granskas. På denna sidan kommer vi lista de produkterna som gav bäst resultat och vi kommer givetvis hålla utkik efter de senaste trenderna.

Huden är ett väldigt komplext organ som lever sitt egna liv, en del människor har aldrig några problem medan en del har ständigt problem och lägger mängder med pengar och tid för få bra balans på sin hud. 
Det forskas idag väldigt mycket kring hudsjukdomar och besvärlig Acne men det finns 100 gånger olika sorters produkter och behandlingar , hur ska man då kunna välja i denna djungel?

Har ni lindriga problem så kan ni alltid kolla runt på internet det finns väldigt många goda råd på internet, på denna sida kan ni läsa om olika behandlingar och se symptomen på olika hudsjukdomar. Har ni väldigt allvarliga problem ska ni givetvis kontakta en hudläkare, i Sverige har vi väldigt duktiga speciallister inom hudvård och de kan skriva ut starkare mediciner. 

Var inte rädd att kontakta en läkare angående era problem, ni är aldrig ensamma så känn inte att det skulle vara jobbigt att besökare en läkare. Ni kan alltid rådfråga med en kurator eller vänner, de kan ha kloka råd till er.

Blir inte lurade när ni tittar på tv eller sociala medier, idag är många väldigt duktiga på sminka sig och så ser ingen person ut, det är helt naturligt och vanligt att inte ha en jämn och perfekt hud. 

Vi kommer i senare inlägg visa er produkter som kan underlätta för ni ska förbättra er hud. Vi kommer även i ett senare skedde ta kontakt med flera sminkexperter som kan ge er de senaste heta tipset. Kanske ha ni fått en finne precis innan ett viktigt möte eller bröllop? Vi kommer visa hur man kan "trolla" bort finnen.

 

1 sep 2015

Välkommen till www.ellipseklinikken.se

Nyhetsbrev

Vårt tips!

Boka kostnadsfri konsultation av bröstförstoring hos Nordiska Kliniken - Sveriges ledande klinik!