www.ellipseklinikken.se

Plastikkirurgi och behandlingar för vanprydande hudförändringar

Botox

Botox- och svettbehandling

Vad är botox?

Ett ord många kopplar till plastikkirurgi är botox. Det är vanligt att använda sig utav botox för att reducera rynkor i ansiktet, vilket man kan ifrågasätta då rynkor är en naturlig del av åldrandet. Men precis som vi nämnt tidigare här på sidan, har vårt samhälle fått oss att bli osäkra i våra egna kroppar och uppmanar oss till att förändra våra utseenden. Rynkor är en sådan sak. Ett annat ålderstecken som många mår dåligt över och som ofta anses som något fult och osmickrande, är celluliter, läs gärna mer om cellulitbehandlingar och hur du kan bli av med andra vanprydande hudförändringar.

Vi får ständigt påminnelser om att ungt är friskt och bra, och något man bör vara så länge som möjligt. Åldrande visar på svaghet och sjukdom, och har därför blivit något vi bör arbeta emot. Men med det sagt ska du inte skämmas över att du vill injicera botox eller oavsett vilken typ plastikoperation du väljer. Vår poäng är att det är din kropp och du bestämmer vad du ska göra med den. Oavsett om du är stolt över dina rynkor eller om du vill bli av med dem, så är det okej och det är ditt val – ingen annans.

Botox mot svett?

En annan sak botox används för är svettbehandling. Man sprutar då in botox i kroppen för att minska svettande. Detta används av människor som har extrema besvär med sitt svettande, och är inget du ska göra bara för att du tycker det är obekvämt att svettas.

Var kan man göra botox?

Om du är en av de många människor som är intresserade av botox, så finns det många kliniker för dig att vända dig till. Exempelvis finns det många plastikkirurger i Umeå som är kunniga och kan hjälpa dig med olika behandlingar. Du får rådgivning före ett eventuellt ingrepp, och när du väl utför det är det kunniga kirurger. Boka konsultation på deras hemsida.

Välkommen till www.ellipseklinikken.se

Nyhetsbrev