www.ellipseklinikken.se

Plastikkirurgi och behandlingar för vanprydande hudförändringar

Hudförändringar

Hudförändringar är en naturlig del av våra liv, tyvärr. Ju äldre vi blir desto mer hudförändringar samlar vi på oss, och desto mer sliten blir vår hy. Hudförändringar kan se ut på många olika sätt, det kan vara allt från acneärr till celluliter. Vissa har mer ont av hudförändringar än andra, och därför är det tur att det finns plastikoperationer som gör att du kan få bukt på sina hudförändringar, om man känner att man vill det. Nedan kan du läsa mer om olika sorters hudförändringar.

Acneärr, brännskador med mera

Plastikkirurgins kanske vanligaste och mest omtalade behandling är att injiciera botox, men plastikkirurgi finns också till för när du varit med om något som skapat omfattande hudförändringar, såsom allvarliga acneärr, en brännskada eller liknande. Det är lätt att tycka att hudförändringar är vanprydande, men det viktiga är att du mår bra i ditt utseende – inte vad någon annan tycker. Men hudförändringarna kan även kännas jobbiga att ha kvar. Du har möjlighet att med hjälp av ett ingrepp gå tillbaka till den du en gång var. Många kopplar ärr och liknande hudförändringar till ett trauma eller ett dåligt minne, och kan därför känna ett behov av att besöka en klinik för att korrigera det. Plastikkirurgi kan hjälpa dig att bli av med ärren som ständigt påminner dig om en händelse som du egentligen bara vill glömma, exempelvis hos plastikkirurger i Malmö, då de har många duktiga hudläkare.

Cellulitbehandling

Du kan även behandla hudförändringar som exempelvis celluliter. Via HYPOXI kan du få en effektiv och naturlig cellulitbehandling i Stockholm eller Göteborg.

Vad är celluliter och hur uppstår celluliter?

Celluliter är små gropar som bildas i huden när fettet i underhuden är ojämnt. Celluliter kan uppstå på olika sätt och på grund av olika faktorer. Celluliter påverkas av hormoner och ärftliga aspekter, men bortsett från detta är det framförallt livsstilen som avgör om man drabbas eller inte. Faktorer som kost, träning och rökning är viktiga. Det gäller att upprätthålla goda kostvanor och undvika rökning och alkohol i den mån det är möjligt, då dessa försämrar blodcirkulationen och en dålig blodcirkulation ökar risken för att celluliter bildas.

Hur får man bort celluliter?

Vi har redan varit inne på det, men för att få bort celluliter är det viktigt att äta rätt kost och undvika rökning samt alkohol, men det finns också andra knep att ta till när man vill få bort sina celluliter snabbt. Det finns framgångsrika cellulitbehandlingar som får dina celluliter att försvinna snabbt, exempelvis via HYPOXI, som vi redan nämnt lite kort. Under en cellulitbehandling med HYPOXI bränns ditt underhudsfett bort, vilket gör att ditt resultat blir långvarigt efter behandlingen. Hur länge du behöver använda HYPOXI är väldigt individuellt och påverkas av faktorer såsom hur länge du har haft celluliterna, ålder, ärftliga och hormonella faktorer, med mera.

Välkommen till www.ellipseklinikken.se

Nyhetsbrev